Snel een vertaling nodig?
Mail of bel 071 20 40 747

Kortingsprogramma’s

Introductiekorting

Wij heten u graag welkom als nieuwe klant. Ter kennismaking kunnen wij u bij een eerste opdracht 10% introductiekorting aanbieden.

Stapelkorting

Voor grotere teksten, of als wij uw tekst naar meerdere talen mogen vertalen, hanteren wij een stapelkorting over het totaal aantal woorden.

Geheugenkorting

Eerder vertaalde stukken tekst of stukken tekst die vaker voorkomen worden niet nogmaals berekend. De korting kan zo wel oplopen tot 70%!

VertaalExperts

voor betaalbaar vertaalwerk

Met onze kortingprogramma’s zorgen wij ervoor dat een vertaling altijd betaalbaar blijft. Ook als het een grotere tekst betreft of wanneer u vaker iets te vertalen heeft.

  • Introductiekorting

Wij heten u graag welkom als nieuwe klant. Ter kennismaking kunnen wij u bij een eerste opdracht 10% introductiekorting aanbieden. Zo kunt u zich eenvoudig overtuigen van onze kwaliteit en manier van werken.

  • Stapelkorting

Bij de vertaling van grotere, of meerdere, stukken tekst hanteren wij een interessante kortingsstaffel. Indien wij uw tekst naar meerdere talen mogen vertalen dan tellen wij alle woorden bij elkaar op.

De staffel die wij hanteren:

– totaal 2.500 woorden: 2,5% korting
– totaal 5.000 woorden: 5% korting
– totaal 10.000 woorden: 10% korting
– etc.

Dus hoe groter de omvang van de te vertalen teksten, hoe hoger de korting.

  • Geheugenkorting

Voor vaste klanten houden wij een vertaalgeheugen bij. Hierdoor worden eerder vertaalde stukken tekst, die ook in een nieuwe opdracht voorkomen, niet nogmaals berekend. De kortingen kunnen zo wel oplopen tot 70%!

Prijs aanvragen

Profiteer van 10% introductiekorting