Welkom bij onze bol.com klantenactie!

De r zit weer in de maand.

Het is vroeg donker en het is guur buiten…

Maar dat betekent ook lekker thuis warm op de bank! Met bijvoorbeeld een goed boek. Of met z’n allen ’s avonds een film kijken. Lekker knus.

Om een steentje bij te kunnen dragen aan deze gezellige tijd hebben wij onze bol.com klantenactie in het leven geroepen.

Hoe dat werkt? Heel eenvoudig. Indien u ons een nieuwe klant bezorgt ontvangt u een bol.com tegoedbon van 25 euro!

Kent u een bedrijf dat naar een vertaalbureau op zoek is?

Beveel ons dan aan en ontvang bij een bestelling van tenminste 100 euro * een tegoedbon van bol.com t.w.v. 25 euro cadeau.

Deze actie geldt per nieuw aangebrachte klant. Dus waar u zelf niet werkzaam bent. Hoe vaker u ons aanbeveelt hoe meer u bij bol.com kunt bestellen.

* Dit bedrag kan worden gehaald bij de eerste bestelling of bij het totaal van volgende bestellingen.

Hoe werkt het?

U kunt ons zelf aanbevelen bij iemand waarvan u weet dat hij of zij bedrijfsmatig een vertaling nodig heeft. Als deze persoon dan uw naam doorgeeft bij de eerste aanvraag dan weten wij genoeg 🙂

Of:

U geeft de gegevens van de contactpersoon aan ons door. Wij zullen dan zelf contact opnemen. Zodra het totaalbedrag van 100 euro is gehaald geven wij u een seintje en kunt u de tegoedbon tegemoet zien.

U kunt uw suggestie hier opgeven:

Alvast een idee bij bol.com opdoen?

Wilt u alvast rondkijken op de website van bol.com om een idee op te doen? Klik dan hier. Wij wensen u veel plezier en inspiratie!