Een veterinaire tekst vertalen

Het vertalen van een veterinaire tekst zoals een datasheet of bijsluiter moet zorgvuldig gebeuren. Er gelden Europese normen die moeten worden gevolgd. En per land zijn de regels voor het noteren van de tekst ook vaak verschillend. Daarom wordt een veterinaire vertaling bij ons altijd verzorgd door een native speaker vertaler met een gedegen veterinaire achtergrond.

Het vertalen van veterinaire documenten is iets dat goed bij ons past. Voor verschillende producenten van diergeneesmiddelen zijn wij de vaste vertaalpartner. Hierdoor hebben wij voor de meeste talen direct een team van een gespecialiseerde vertaler en een proeflezer paraat. Doordat wij bij vervolgvertalingen zoveel mogelijk hetzelfde vertaalteam inzetten worden alle documenten op dezelfde manier vertaald.

Een professionele native speaker vertaler met veterinaire achtergrond

Een veterinaire vertaling moet altijd worden verzorgd door een native speaker vertaler die is geboren en opgegroeid in het land waarvoor de vertaling is bestemd én die is gespecialiseerd in het vertalen van veterinaire teksten. Daardoor weten zij hoe een veterinaire tekst moeten worden vertaald en zijn zij op de hoogte van de gewoonten en gebruiken van het land waar de vertaling voor is bestemd.

Controle door een tweede vertaler

Omdat een veterinaire vertaling 100% betrouwbaar moet zijn wordt deze gecontroleerd door een tweede vertaler. Hij of zij controleert de vertaling op typefouten, spelling, grammatica en of de juiste terminologie is gebruikt. Zo worden eventuele foutjes er nog uitgehaald.

De lezers en gebruikers van de veterinaire vertaling zullen de tekst volledig begrijpen en zien dat er aandacht is besteed. Zij voelen zich comfortabel bij de door u aan hen geleverde vertaling. En dat geeft vertrouwen!

Prima service: snel en deskundig. Erg tevreden over de professionaliteit.

Ank Wiggers, Office manager, Unifreezing BV

Voorbeelden van veterinaire vertalingen

Enkele voorbeelden van veterinaire teksten die wij regelmatig vertalen:

  • datasheets
  • etiketten
  • verpakkingen
  • bijsluiters
  • brochures
  • nieuwsbrieven
  • websites

U kunt bij vertaalbureau VertaalExperts uw veterinaire tekst laten vertalen naar het Chinees, Duits, Engels, Frans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans of elke andere taal.

Terminologie

Doordat uw tekst wordt vertaald door een vertaler met de juiste veterinaire achtergrond zullen specifieke vaktermen op de juiste manier worden vertaald. Tijdens het vertalen werken wij met een vertaalgeheugen waarin de gebruikte terminologie wordt opgeslagen. Zo worden bij vervolgopdrachten al uw documenten in dezelfde stijl en met dezelfde agrarische terminologie vertaald.

Dit betekent ook dat al vertaalde stukken tekst niet nogmaals vertaald hoeven te worden. Hierdoor kunnen wij bij grotere teksten vaak aantrekkelijke kortingen hanteren!

Offerte voor veterinaire vertaling aanvragen

Profiteer van 10% introductiekorting