Een tekst vertalen naar het Engels

U wilt uw website, productbeschrijving of algemene voorwaarden laten vertalen naar het Engels? Of een persbericht zodat u uw nieuws wereldkundig kunt maken? Dan kunnen wij u prima van dienst zijn. Wij verzorgen dagelijks een vertaling naar het Engels. Doordat wij werken met een team van vertalers hebben wij altijd de juiste vertaler in huis.

Onze Engelse vertalers hebben allemaal een verschillende specialisatie. De een is gespecialiseerd in juridische teksten, de ander in technische teksten en weer een ander in creatieve teksten. Zo kunnen wij altijd de juiste vertaler selecteren voor de vertaling van een tekst.

Altijd een native speaker vertaler Engels

Wat onze vertalers gemeen hebben is dat zij allemaal zijn opgegroeid en naar school gegaan in Groot-Brittanië of de Verenigde Staten. Zij zijn dus native speaker vertalers, oftewel moedertaalvertalers. U kunt zelf aangeven naar welke variant Engels uw voorkeur uitgaat. Afhankelijk van uw wensen passen wij de beste vertaler bij uw tekst. Zo kunt u er zeker van zijn dat ook de Engelse vertaling goed bij uw doelgroep zal overkomen.

Een bijkomend voordeel is dat op deze manier uw tekst ook aangepast kan worden aan de gebruiken van het land waar de vertaling voor bestemd is. Dat wordt lokalisatie genoemd. Eenheden worden dan aangepast maar ook de schrijfwijze en stijl van de tekst. Zo zullen uw lezers zich begrepen en vertrouwd voelen. En gewaardeerd. Dat is een goed begin voor het hebben van een prettige sfeer en goede band met uw relaties in het buitenland.

Extra controle door een tweede vertaler

Om de laatste puntjes op de i te kunnen zetten wordt de vertaling gecontroleerd door een tweede vertaler. Die controleert de vertaling op typefoutjes, spelling en grammatica en kijkt of voor alle woorden de juiste vertaling is gebruikt. Als de proeflezer vindt dat de vertaling in orde is gaat de vertaling weer terug naar de vertaler zodat hij of zij deze kan afronden.

Onder leiding van de project manager worden eventuele onduidelijkheden besproken en worden woorden tegen elkaar afgewogen. Als vertaler, proeflezer en project manager overeenstemming hebben bereikt wordt de lay-out gecontroleerd ten opzichte van het originele document en kan de vertaling worden geleverd.

Diverse vakgebieden en specialisaties

Ieder lid van ons team Engelse vertalers is gespecialiseerd binnen zijn eigen vakgebied. Bijvoorbeeld in het vertalen van een technische tekst of een marketing tekst of het vertalen van een website. Zo kunnen wij altijd de meest geschikte vertaler inzetten en wordt uw tekst op de juiste manier vertaald.

Het contact verliep prettig en snel. De teksten zijn vakkundig vertaald tegen een scherp tarief. Voor herhaling vatbaar!

Manon Breeuwsma, Directiesecretaresse, Selekt.A.

Vertaalgeheugen

Door gebruik te maken van speciale software kunnen wij voor iedere vaste klant per afzonderlijke taal een vertaalgeheugen opbouwen. Alles wat een vertaler heeft vertaald wordt hierin opgeslagen. Als tijdens het vertalen een bepaalde zin later in de tekst nogmaals voorkomt, stelt het programma automatisch de reeds opgeslagen vertaling voor.

Op deze manier blijft de vertaling in meerdere documenten consistent en kan er sneller worden gewerkt. De vertaling zal professioneel en betrouwbaar bij uw doelgroep overkomen. Daarnaast kunnen wij zo aantrekkelijke kortingen bieden omdat de dubbele stukken tekst niet in rekening hoeven te worden gebracht.

Offerte voor vertaling Engels aanvragen

Profiteer van 10% introductiekorting