Een tekst vertalen naar het Russisch

Ons team van professionele Russische vertalers is thuis in verschillende vakgebieden en specialisaties. Voor een vertaling naar het Russisch bent u bij vertaalbureau VertaalExperts dus aan het juiste adres.

Wij verzorgen regelmatig een vertaling naar het Russisch, variërend van een handleiding van een sproeinstallatie of een website voor lasrobots tot de ondertiteling van een bedrijfsvideo. Wat u ook wilt laten vertalen, wij hebben altijd de juiste vertaler voor u in huis.

Een native speaker vertaler Russisch

Een vertaling wordt altijd verzorgd door een vertaler die het Russisch als moedertaal heeft. Hij of zij is dus geborgen en getogen in Rusland en heeft daar meestal ook een vertaalopleiding genoten. Daardoor weet hij of zij als beste hoe een tekst in het Russisch opgesteld moet worden. En hoe de doelgroep moet worden aangesproken om uw boodschap duidelijk en helder over te laten komen.

Extra controle van de vertaling

Om ook nog de laatste puntjes op de i te kunnen zetten wordt de vertaling gecontroleerd door een tweede vertaler. Vertalen is mensenwerk, dus kunnen er nog foutjes voorkomen in de vertaling. Of het had misschien net iets beter gekund. Daarom is een extra paar ogen van een tweede vertaler belangrijk. Hij of zij controleert de vertaling nog op typefoutjes, spelling en grammatica en kijkt of de juiste woorden zijn gebruikt. Eventueel doet hij of zij nog suggesties om de vertaling naar een nóg hoger niveau te tillen.

Diverse vakgebieden en specialisaties

Ieder lid van ons team Russische vertalers is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Bijvoorbeeld in het vertalen van een agrarische tekst of in het vertalen van een marketing tekst. Zo kunnen wij altijd de meest geschikte vertaler inzetten en wordt uw tekst op de juiste manier vertaald. De vertaling naar het Russissch zal dan ook altijd duidelijk en helder bij de lezer overkomen.

Zeer snelle reactietijd. Vertaling met moeilijkheidsfactor (moest in bestaande lay-out passen). Zowel Russisch als Pools.

Jan-Wouter van Beers, KAM Coördinator, Phoenix pallets B.V.

Vertaalgeheugen

Door gebruik te maken van speciale software kunnen wij voor iedere vaste klant per afzonderlijke taal een vertaalgeheugen opbouwen. Alles wat een vertaler heeft vertaald wordt opgeslagen. Als tijdens het vertalen een bepaalde zin later in de tekst nogmaals voorkomt, stelt het programma automatisch de reeds opgeslagen vertaling voor.

Op deze manier blijft de vertaling in meerdere documenten consistent en kan er sneller worden gewerkt. De vertaling zal professioneel en betrouwbaar bij uw doelgroep overkomen. Daarnaast kunnen wij zo aantrekkelijke kortingen bieden omdat dubbele stukken tekst niet in rekening hoeven te worden gebracht.

Offerte voor vertaling Russisch aanvragen

Profiteer van 10% introductiekorting