Een tekst vertalen naar het Chinees

Veel bedrijven hebben tegenwoordig contact met partners in China. Met een productiefaciliteit, leverancier of verkooporganisatie. Daarom is het niet verwonderlijk dat wij regelmatig een tekst vertalen naar het Chinees. Voor iedere soort tekst hebben wij de juiste vertaler in huis. Of het nu gaat om de vertaling van een website, technische handleiding of bedrijfspresentatie. Afhankelijk van het onderwerp selecteren wij de beste vertaler voor de vertaling naar het Chinees.

Een native speaker vertaler Chinees

Het is belangrijk dat een vertaling naar het Chinees wordt verzorgd door professionele vertaler die het Chinees van origine spreekt. En in China is geboren en opgegroeid. Al onze Chinese vertalers zijn ervaren native speaker vertalers. Zo weet u zeker dat uw doelgroep zich aangesproken zal voelen. En dat de tekst zal worden begrepen zoals deze oorspronkelijk was bedoeld.

Diverse vakgebieden en specialisaties

Ieder lid van ons team Chinese vertalers is gespecialiseerd binnen een bepaald vakgebied. Bijvoorbeeld in het vertalen van ondertiteling of het vertalen van een technische tekst. Zo kunnen wij altijd de meest geschikte vertaler inzetten en wordt uw tekst op de juiste manier vertaald.

Belangrijk is dat in de vertaling het juiste vakjargon wordt gebruikt. En dat specifieke termen die al tussen u en uw relaties bestaan ook in de vertaling terugkomen. Hierover kunnen wij samen met u overleggen. Wij maken dan een terminologielijst aan die specifiek is voor uw bedrijf.

Extra controle door een tweede vertaler

Om de puntjes op de i te zetten wordt de vertaling gecontroleerd door een tweede vertaler. Die kijkt de vertaling na op eventuele typefoutjes, correcte spelling en grammatica en of de juiste terminologie is gebruikt. Daarnaast wordt ook de lay-out van de vertaling vergeleken met de originele brontekst. Na deze controle gaat de vertaling weer terug naar de eerste vertaler. De project manager bespreekt de vertaling met beide vertalers. Pas als alle partijen overeenstemming hebben bereikt wordt de vertaling afgerond en kan deze worden geleverd.

Prima service: snel en deskundig. Erg tevreden over de professionaliteit.

Ank Wiggers, Office manager, Unifreezing BV

Vertaalgeheugen

Door gebruik te maken van speciale software kunnen wij voor iedere vaste klant per afzonderlijke taal een vertaalgeheugen opbouwen. Alles wat een vertaler heeft vertaald wordt hierin opgeslagen. Als tijdens het vertalen een bepaalde zin later in de tekst nogmaals voorkomt stelt het programma automatisch de reeds opgeslagen vertaling voor.

Op deze manier blijft de vertaling in meerdere documenten consistent en kan er sneller worden gewerkt. De vertaling zal professioneel en betrouwbaar bij uw doelgroep overkomen. Daarnaast kunnen wij zo aantrekkelijke kortingen bieden omdat dubbele stukken tekst niet in rekening hoeven te worden gebracht.

Offerte voor vertaling Chinees aanvragen

Profiteer van 10% introductiekorting